Lördagslunch med många sidor
4 september, 2022
På lördagslunch 3 september på vår bokhandel Röda Stjärnan bjöds inte bara på god mat och dricka till humana priser och en miljö av kamratliga diskussioner, musik och sång och skämtsam läsning om de som styr. Vi fick dessutom glädjen att ta emot två nya unga kamrater som vill vara med i våra aktiviteter. Tiderna verkar börja vända, ungdomar vänder sig till kommunisterna för kamp för framtiden. Bravo! Gemensamt kampintresse är aktivitet mot terrororganisationen Nato. En studiecirkel börjar om drygt en vecka, flera torgmöten är planerade, affisch uppsättningar är planerade i flera bostadsområden och i den centrala staden. En röd höst är på gång. Häng med du också, anmäl dig till våra aktiviteter. Alla som vill kämpa är välkomna!

All-focus

All-focus