Anders Carlsson berättade om sin bok ”Resa in i det okända”
10 februari, 2019

Uppsala.
Lördag 9 februari, Bokhandeln Röda Stjärnan.
Anders Carlsson berättade om sin bok ”Resa in i det okända” om Sovjetunionens historia på ett intressant och engagerande sätt som fick de närvarande att känna att tiden var kort, de tre timmar som mötet pågick. Många frågor efter talet gav mötet en levande avslutning. Alla böcker signerades av författaren och såldes slut, Röda Stjärnan fick ta emot flera nya beställningar.  Mötet drog 25 intresserade deltagare.

Anders Carlssons bok
”Resa in i det okända”
är på över 700 sidor och kostar 350 kronor.
Beställ genom att mejla till mario.sousa@telia.com
”Resa in i det okända” är en resonerande och informerande bok som ger en rimlig och verklig förklaring om utvecklingen i Sovjetunionen.