Palestina i fokus: föredrag och fotoutställning
14 maj, 2017

Igår var det röd lördag med tema Palestina hos kommunisterna i Uppsala. Vi blev ett tjugotal personer på Röda Stjärnan som samlades för att höra på föredrag. Lasse Björkblom från Kommunistiska Partiet hade en genomgång om Palestinas historia. Cordelia Lindkvist berättade om sin tid som volontär i landet. Fayek Saleh från Palestinska Folkets Förening pratade om den nuvarande situationen. Det var tre mycket intressant föredrag i perfekt mix!

Det fanns även en fotoutställning med bilder från Ship to Gaza att lägga ögonen på. Denna finns kvar även nästa lördag, så kom gärna förbi och titta och ta en kopp kaffe hos oss!

Bojkotta varor från Israel för att stödja palestiniernas kamp! Klicka här för att se en lista över israeliska varor!